Junioritoiminta 2024

Pyöräilyn junioritoiminta kaudelle 2024 käynnistyy!

(2017 syntyneet ja vanhemmat)

Kesä 2024

1. Maantiepyöräily harjoitukset tiistaisin. 7.5.2024 alkaen (2017 syntyneet ja vanhemmat) (kts. tarkemmat aikataulut ja ilmoittautuminen lajikohtaisilta sivuilta.)

2. Maastopyöräily Harjoitukset tiistaisin. 14.5.2024 alkaen (2017 syntyneet ja vanhemmat) (kts. tarkemmat aikataulut ja ilmoittautuminen lajikohtaisilta sivuilta.)

Tarkemman infon löydät lajikohtaisesti eri lajiryhmistä. Ilmoittautumislinkit, sekä vastuuvetäjien yhteystiedot löydät lajikohtaisilta sivuilta, osiosta Maantiepyöräily harkat ja Maastopyöräily harkat .

Alla lyhyt kuvaus toiminnasta.

 

Lähtökohtaisesti osallistujat ilmoittavat osallistumishalukkuutensa kesän harjoituksiin kotisivujen ilmoittautumislinkistä. Harjoituksissa ryhmiä voidaan jakaa taitotason ja tavoitteellisuuden sekä osallistujamäärän mukaan. Näin kaikille saadaan omaa taitotasoa tukevaa toimintaa. Maantiepyöräily harjoitukset järjestetään Botniaringillä suljetulla rata-alueella/radalla, millä takaamme turvallisen harjoitusympäristön muulta liikenteeltä. Maastopyöräilyharjoitukset järjestetään Säläisjärven lähimaastoissa(kuntoradoilla/poluilla).

Yleisiä ohjeita:

Apuohjaajille on myös usein tarvetta, siispä jos vanhempi on halukas toimimaan apuohjaajana, niin ilmoittaudu mukaan samasta ilmoittautumislinkistä.

Seuran jäsenille harjoitustoimintaan osallistuminen on ilmaista. Jäsenmaksu 2024 10€/jäsen tai 20€ perhe. Huom! Jos, et ole vielä seuran jäsen, voit käydä tutustumassa harjoitustoimintaan pari kertaa ja tämän jälkeen liittyä seuramme jäseneksi. liittymisohjeet löydät meidän kotisivuilta:

www.jurvanurheilijat.fi/jäsenmaksut